top of page
Allrengjøring 500ml.png

NORWA General Cleaner

 

 

NORWA Allrengjøring dyprenser og gjør overflatene skinnende rene. Denne løsningen renser alle slags overflater på en strålende måte og gir en frisk lukt av eukalyptus.


Med vår varemerkeingrediens Greetholyte og ph på 10 til 11, fjerner denne løsningen fett og dypt smuss og passer til hverdags  rengjøring.

Universal Renser Spray.png

NORWA Spray og tørk

 

 

NORWA Universal Spray and Wipe cleaner er en klar til bruk spray for en rekke bruksområder. NORWA Universal Cleaning Spray løser raskt opp og emulgerer de tøffeste smuss med en enkel spray- og tørkpåføring.
Ideell for kommersielle og industrielle områder, n
o skylling eller blanding er nødvendig Ideell for bruk i kommersielle og industrielle miljøer Spray overflaten med ufortynnet rengjøringsmiddel og tørk av; ingen skylling nødvendig.
Fjerner fett, olje, matsmuss, blekk, fargestifter og det meste tøffe
flekker

Glass og Speilspray.png

NORWA Glass og Mirror

Sprøyte 

 

NORWA Glass og Mirror sprøyte er klar til bruk rengjøringsmiddel, for å rengjøre glass- og speiloverflatene. Ikke for bruk på LCD-skjermer. Renseren fungerer effektivt på de fleste typer glass, speil, plast og andre harde overflater.

Klor 500ml.png

NORWA Økologisk klor 

 

 

Når det er tøffe misfarginger eller bakterier som skal fjernes, velg NORWA KLOR for best resultat. Bruk NORWA KLOR der hygienisk rengjøring er nødvendig. Det sikrer at overflaten er fri for bakterier, mugg, sopp og virus. NORWA KLOR fjerner også flekker, misfarging, striper og avleiringer.

Fettfjerner Spray.png

NORWA Fat Cleaning Spray

 

NORWA Fat Cleaning spray er klar til bruk ikke-skummende, fettfjerner, og er designet for bruk i industrielle omgivelser.
Denne sprayen kutter fett, olje og bakt fet mat raskt uten å skade kjøkkenoverflater og etterlate en fet rest. Den er egnet for bruk på et bredt utvalg av kjøkkenapparater, overflater 
og kokekar.
Bare spray den fete overflaten og la stå i 1-2 minutter. Tørk av overflaten senere. Skyll om nødvendig.

Fettfjerner Gel.png

NORWA Fat Cleaning Gel

 

NORWA Fettfjerner Gel er klar til bruk, ikke-skummende, fettfjerner, og er designet for bruk i industri- og hjemmemiljø. Denne gelen kutter fett, olje  og bakedon fettete mat raskt uten å skade kjøkkenoverflater og etterlate en fet rest. Den er egnet for bruk på et bredt utvalg av kjøkkenapparater, overflater og  kokekar.

Den egner seg til å rengjøre ovner og ovnsglassplater.
Bare påfør med svamp eller børste og la overflaten stå i 3-5 
minutter. Tørk av overflaten senere. Skyll om nødvendig.

Pakking

 

 

Alle produktene er tilgjengelige i 500ml, 5l, 10l og 25l emballasje. Eventuell spesiell pakking kan diskuteres

bottom of page